top of page

Støtt oss!

Vestre Aker Strykeorkester ønsker din støtte.

 

Vestre Aker Strykeorkester (VAS) er et ideelt orkester hvor elever fra fire til nitten år utvikler musikalitet og musikkglede gjennom samspill, seminarer og konserter. VAS er et orkester som har som målsetning å profesjonalisere seg på en slik måte at elevene får de beste lærerkrefter, spiller på gode instrumenter og har mulighet til å hente inspirasjon gjennom reiser. Dette krever betydelige ressurser både menneskelig og økonomisk for å lykkes med. 

 

Derfor ønsker vi velkommen økonomiske bidrag fra enkeltpersoner, stiftelser og næringslivet, og det er flere måter du kan velge mellom for å støtte oss. 

VIPPS

Det er mulig å støtte oss direkte gjennom VIPPS på #11577

Gi grasrotandelen til oss!

En veldig enkel måte å støtte vårt arbeid er å gi Norsk Tippings grasrotandel til oss. Det kan du gjøre ved å registrere oss som mottaker av grasrotandelen.  

Klikk her for å støtte oss gjennom Grasrotandelen!

OK Bingo

Vi er fremdeles veldig takknemlige for all den støtten vi kan få fra vår støttespiller OK Bingo!

Husk å velge Lambertseter filial når du spiller online bingo!

Bli sponsor!

Orkesteret har allerede i dag gode sponsorer, men det er plass til mange fler. Vi tror vi kan tilby våre sponsorpartnere et interessant samarbeid. De som støtter vårt arbeid får gode gjenytelser. Det vi kan tilby er: 

  • VAS spiller på arrangement som holdes av våre partnere og der det ønskes musikalske innslag

  • Gaver til VAS gir skattefradrag

  • Vi gir våre partnere omtale i de publikasjoner som Vestre Aker Strykeorkester gir ut årlig (programmer på konserter, omtale i årsberetning)

  • Medieprofilering: VAS omtales fra tid til annen i media og dersom støtte gis til orkesteret vil denne kunne profileres gjennom media

  • Alle partnere får gratis annonsering på VAS` hjemmesider – som årlig har mange tusen besøkende.

Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere et mulig partnerskap. Send en e-post til vas.styret@gmail.com og så vil

vi ta kontakt.

bottom of page